Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο μου!

Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε με τη βοήθεια του κ. Φυλάκη, επιμορφωτή της Β΄φάσης των Τ.Π.Ε., τον οποίο ευχαριστώ!
Ο σκοπός του ιστολογίου αυτού είναι, στην παρούσα στιγμή, η συγκέντρωση ασκήσεων για τους μαθητές, καθώς και διάφορα άρθρα μαθηματικού κυρίως περιεχομένου.

Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2011

Η επίθεση του αετού

Την άγρια ομορφιά της φύσης κατάφερε να αιχμαλωτίσει ο φωτογράφος Milan Krasula στη Σλοβακία, κατά τη διάρκεια του ετήσιου κυνηγιού με τη συμμετοχή αετών στη Σλοβακία.
Ο 30χρονος φωτογράφος περίμενε επί 4 ημέρες για να μπορέσει να φωτογραφίσει την επίθεση του αετού.
Στη φωτογραφία βλέπουμε το ελάφι να πασχίζει να γλυτώσει, κάτι που σύμφωνα με την Daily Mail, έγινε λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, καθώς κατάφερε να φτάσει σε έναν φράκτη, αναγκάζοντας τον αετό να το αφήσει.
"Βρήκα ένα σημείο, που θεώρησα καλό για μια φωτογραφία και περίμενα. Όταν άφησαν ελεύθερο τον αετό, το ελαφάκι ήταν σε κοντινό σημείο και άρχισα να παρακολουθώ τη σκηνή" δήλωσε ο φωτογράφος και πρόσθεσε:
"Ήμουν τυχερός να γίνω μάρτυρας μιας τέτοιας σκηνής και να έχω μαζί μου κάμερα. Συνέβη πολύ γρήγορα. Όταν σταμάτησα για να τσεκάρω τι είχα τραβήξει, το ελαφάκι και ο αετός είχαν εξαφανιστεί".
Ο Krasula δήλωσε ευτυχής που το ελαφάκι γλύτωσε από την επίθεση και επεσήμανε ότι προσπάθησε να πήδηξε τον φράκτη, αλλά ήταν τόσο φοβισμένο που το μόνο που κατάφερε ήταν να χωθεί από κάτω.

Σχόλιο: ανέβασα αυτό το άρθρο για την εκπληκτική της φωτογραφία. Αν το ελάφι δεν γλύτωνε, δεν θα το ανάβαζα.